Curs C.I.P.R.R. | Cursuri Reiki

Curs C.I.P.R.R.

Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania
Organizeaza in cadrul hotelului Caro Bucuresti
clasa pentru nivelele 1 & 2 - Komyo Reiki do
23-24 noiembrie 2019

 

Calin Petru Cotrau & Bogdan LevitchiLocatia
Hotel Caro Bucuresti
Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164A, sector 2

Perioada
23-24 noiembrie orele 17:00-20:30

Instructori
Calin Petru Cotrau & Bogdan Levitchi

Despre sistemul Komyo Reiki do
Prin acest sistem de Reiki, initiatorul sau, Hyakuten Inamoto sensei, cultiva simplitatea si esenta Reiki-ului traditional preluat de la maestra sa Chiyoko Yamaguchi sensei.
Komyo Reiki este un stil “Hayashi Shiki al Usui Reiki Ryoho” asa cum isi defineste Hyakuten Inamoto sensei sistemul.

Obiectivele sistemului sunt:

  • Ne concentram asupra imbunatatirii starii mintii, corpului si mentinerii unei stari de sanatate optime prin intermediul practicilor Reiki Ryoho.
  • Incercam sa ne traim zilele in sanatate si armonie.
  • Practicand Reiki ne cultivam si dezvoltam continuu spiritualitatea si intreaga noastra fiinta in scopul atingerii obiectivului final al Reiki Ryoho - “PACEA INTERIOARA absoluta” sau “Satori” (“Anshin Ritsumei” dupa cum o numea Usui Sensei).

Despre initiatorul sistemului - Hyakuten Inamoto sensei

  • experienta de peste 27 ani ca instructor si practicant Reiki
  • este fondator al sistemului Komyo Reiki do si o personalitate importanta in comunitatea Reiki-ului care prin candoarea, simplitatea si curiozitatea sa face ca Reiki-ul sa-si recapete locul sau potrivit in lume
  • mai aproape de SURSA Reiki, Hyakuten Inamoto sensei, isi propune sa demitizeze Reiki-ul sa aduca lumina acolo unde ambiguitatea si informatia neadecvata si-a facut locul

Despre profesori

Calin a transferat pentru prima data in Romania direct de la sursa, in anul 2001 Reiki Usui/Tibetan si Karuna Reiki ca urmare a pregatirii efectuate cu William Lee Rand, elaboratorul acestor metode, in Anglia si in Southfield-SUA.

In 2003 Calin a transferat in tara, ca urmare a cursurilor efectuate cu Hiroshi Doi sensei in Danemarca, Gendai Reiki ho. A urmat alte stagii de pregatire cu Doi sensei in Japonia 2005 si recapitulari de clase in Madrid 2008 si Trieste-Italia 2009.

A absolvit Komyo Reiki cu Hyakuten Inamoto sensei in anul 2003 si continua sa promoveze acest sistem prin invitarea periodic a fondatorului in Romania. Anul aceste Inamoto sensei a prezentat la Bucuresti, sistemul Komyo Reiki do si actualizarile ce au fost aduse in ultima perioada.

Calin a fondat Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania al carui presedinte este. A elaborat Metoda de Vindecare Dinamica precum Metoda Transa de Vindecare. Are o experienta de 18 ani in predarea Reiki sub forma de clase.

Bogdan este unul din profesorii Reiki pregatiti intr-o varietate de forme Reiki japoneze si vestice.

Este Profesor Reiki care a avut privilegiul de a fi format de catre Hyakuten Inamoto sensei si Hiroshi Doi sensei.

Bogdan are un aport semnificativ in promovarea Reiki-ului in Romania prin sustinerea de peste 10 ani a cursurilor de Gendai Reiki ho. Este director al Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania. Are o experienta de peste 14 ani in predarea Reiki.

Alte detalii si inscriere
Vor fi prezentate, efectuate si demonstrate alternativ de catre Bogdan si Calin, cele mai reprezentative tehnici din Komyo Reiki do. Studentii vor receptiona acordaje-reiju specifice Komyo Reiki do si vor practica tehnici pentru cresterea abilitatilor de vindecare Reiki sub indrumarea profesorilor.
Clasa este destinata studentilor incepatori dar si celor care doresc sa aprofundeze Reiki din prisma unui sistem japonez sau maestrillor Komyo Reiki do ce doresc sa continue formarea lor ca instructori. Se asigura certificat de absolvire, manual de clasa, coffee break.

Contact
Bogdan Levitchi la: bogdan.levitchi@gmail.com, mobil 0722.773.553 sau
Calin Petru Cotrau la: ccotrau@hotmail.com, mobil 0757.641.238
Laura Pavel 0741.179.266