Curs C.I.P.R.R. | Cursuri Reiki

Curs C.I.P.R.R.

Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania
Organizeaza in cadrul hotelului Caro Bucuresti
clasa pentru nivelele 3 & 4 - Gendai Reiki ho
03-04 martie 2018

 

Calin Petru Cotrau & Bogdan LevitchiLocatia
Hotel Caro Bucuresti
Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164A, sector 2

Perioada
03-04 martie

Instructori
Calin Petru Cotrau & Bogdan Levitchi

Alte detalii si inscriere
Vor fi prezentate, efectuate si demonstrate alternativ de catre Bogdan si Calin, cele mai reprezentative tehnici din Gendai Reiki si in masura timpului disponibil se vor prezenta exercitii si din alte sisteme de Reiki atat japoneze cat si vestice. Studentii vor receptiona acordaje-reiju specifice Gendai Reiki si vor practica tehnici pentru cresterea abilitatilor de vindecare Reiki sub indrumarea profesorilor.
Clasa este destinata studentilor care au cel putin nivelul II REIKI, si care doresc sa insuseasca sau sa aprofundeze unul dintre cele mai importante sisteme de Reiki japonez - Gendai Reiki. Se asigura certificat de absolvire, manual de clasa, coffee break.

Despre profesori
Calin a transferat pentru prima data in Romania direct de la sursa, in anul 2001 Reiki Usui/Tibetan si Karuna Reiki ca urmare a pregatirii efectuate cu William Lee Rand, elaboratorul acestor metode, in Anglia si in Southfield-SUA. In 2003 Calin a transferat in tara, ca urmare a cursurilor efectuate cu Hiroshi Doi sensei in Danemarca, Gendai Reiki ho. A urmat alte stagii de pregatire cu Doi sensei in Japonia 2005 si recapitulari de clase in Madrid 2008 si Trieste-Italia 2009. A absolvit Komyo Reiki cu Inamoto sensei in anul 2003.
A fondat in acelasi an Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania al carui presedinte este. A elaborat Metoda de Vindecare Dinamica. Are o experienta de 17 ani in predarea Reiki sub forma de clase.

Bogdan este unul din profesorii Reiki pregatiti intr-o varietate de forme Reiki: Gendai, Komyo, Usui/Tibetan, Karuna si lista poate continua. Este profesor Reiki cu un background  impresionant in metode japoneze si vestice. Este Profesor Reiki care a avut privilegiul de a fi format de catre Hyakuten Inamoto sensei si Hiroshi Doi sensei. Bogdan are un aport semnificativ in organizarea si promovarea Reiki-ului in Romania. Este director al Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania. Are o experienta de peste 10 ani in predarea Reiki.

Contact
Laura Pavel: 0741.179.266
Calin Petru Cotrau la: ccotrau@hotmail.com, mobil 0757.641.238 sau
Bogdan Levitchi la: bogdan.levitchi@gmail.com, mobil 0722.773.553