Komyo Reiki Kai | Cursuri Reiki

Komyo Reiki Kai

Hyakuten Inamoto sensei

Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania
Organizeaza in cadrul hotelului Caro Bucuresti
EVENIMENT INTERNATIONAL JAPONEZ REIKI
in perioada 9-10 septembrie 2017

Centrul de Inițiere si Perfecționare Reiki Romania aduce Reiki japonez în România prin prezența lui sensei Hyakuten Inamoto la Hotel CARO - București, 9-10 Septembrie 2017.
Evenimentul se adresează studenților REIKI care au minimum nivelul 2 și instructorilor Reiki care au absolvit o formă - școală REIKI indiferent care este ea.
Clasa are un număr limitat de 22 de locuri. In cele doua zile de curs vor fi parcurse toate cele 4 nivele inclusiv Instructor Reiki.
Înscrierile se finalizează la data de 30 August 2017.

Detalii inscrieri:
Staff CIPRR
Laura Pavel 0741179266
Bogdan Leviţchi: 0722773553
Călin Petru Cotrău: 0757641238

Prezentarea sistemului Komyo Reiki Kai
Prin acest sistem de Reiki, initiatorul sau, Hyakuten Inamoto sensei, cultiva simplitatea si esenta Reiki-ului traditional preluat de la maestra sa Chiyoko Yamaguchi sensei.
Komyo Reiki este un stil “Hayashi Shiki al Usui Reiki Ryoho” asa cum isi defineste Hyakuten Inamoto sensei sistemul.

Obiectivele sistemului sunt

  • Ne concentram asupra imbunatatirii starii mintii, corpului si mentinerii unei stari de sanatate optime prin intermediul practicilor Reiki Ryoho.
  • Incercam sa ne traim zilele in sanatate si armonie.
  • Practicand Reiki ne cultivam si dezvoltam continuu spiritualitatea si intreaga noastra fiinta in scopul atingerii obiectivului final al Reiki Ryoho - “PACEA INTERIOARA absoluta” sau “Satori” (“Anshin Ritsumei” dupa cum o numea Usui Sensei).

Hyakuten Inamoto, Bogdan Levitchi

  • Komyo Reiki este o cale catre dezvoltarea spiritual si o cale a Satori.
  • Komyo Reiki este un stil “Hayashi Shiki al Usui Reiki Ryoho”.
  • Komyo Reiki este un sistem si o metoda de practicare Reiki axat pe ,,pastrarea zambetului”. Motto-ul exercitiilor este ,,plaseaza-ti mainile”, ,,preda-te” si ,,zambeste”… (alte tehnici sau lucruri se exclud).

Hyakuten Inamoto, Calin Petru CotrauImagini din timpul cursurilor sustinute de Hyakuten Inamoto sensei in Romania

Am avut onoarea de a participa si de a ajuta la organizarea tuturor editiilor acestui curs, care desi este acelasi de fiecare data... intodeauna este diferit. Viziunea japoneza asupra Reiki-ului este cu totul alta decat cea perceputa de occident.

Simboluri Reiki - variantePentru mine, informatiile provenite direct de la autoritatea cea mai inalta in lumea Reiki-ului - Usui Reiki Ryoho Gakkai, scoala infiintata de Mikao Usui sensei, creatorul Reiki-ului - m-au facut sa ma apropii inca putin de esenta Reiki. Hyakuten Inamoto sensei ne ofera de fiecare data, detalii din aceasta scoala, provenite de la persoane care sunt membre in aceasta asociatie.

Intr-una din poze il putem vedea pe Hyakute Inamoto sensei prezentand Gyosei - poemele imparatului Meiji - din cartea ce o are asupra sa orice membru Usui Reiki Ryoho Gakkai.

Exista de asemenea o plansa ce prezinta modalitati de desenare a primului simbol specific diferitelor scoli Reiki.

Iar ultima poza surprinde un moment de practica a intregii clase, sub indrumarea maestrului Hyakuten Inamoto.

Komyo Reiki Kai - curs avansati organizat de CIPRR - 2014 Bucuresti

Linia de initiere a acestui sistem este
Mikao Usui - Chujiro Hayashi - Chiyoko Yamaguchi - Hyakuten Inamoto