Pjotr Elkunoviz in Romania | Cursuri Reiki

Pjotr Elkunoviz in Romania

Pjotr Elkunoviz in Romania
Creatorul Metodei de vindecare prin Aliniament Divin
Conferinta si Workshop nivelul I - mai 2017, Bucuresti

 

Pjotr Elkunoviz in RomaniaCentrul de Inițiere si Perfecționare Reiki Romania organizează Evenimentul Pjotr Elkunoviz.

Locatia
Hotel Caro Golf - Bucuresti

Perioada

  • 19 mai 2017 - zi de vindecare pri Aliniament Divin
  • 20-21 mai 2017 - Nivel I in Metoda de vindecare prin Aliniere Divina

In urma evenimentului organizat anul trecut de C.I.P.R.R., care s-a bucurat de un succes considerabil, Pjotr Elkunoviz revine in Romania unde va sustine in 19 mai a.c. o "zi de vindecare" in Bucuresti-hotel Caro si Nivelul 1 in metoda personala "Aliniere Divina" sambata si duminica 20-21 mai. Pjotr va preda si va invata pe persoanele doritoare metoda personala sub forma de 4 module sau nivele (toate modulele vor fi sustinute in weekend - sambata si duminica) care vor fi programate la intervale de aprox 4-5 luni de zile in Bucuresti - hotel Caro. Este necesar sa fi receptionat sau sa receptionati o sedinta de "Aliniere Divina" cu Pjotr Elkunoviz pentru a putea sa va inrolati in cursul acestuia. Mai jos aveti un film realizat de televiziunea germana despre Pjotr Elkunoviz pe care l-am tradus pentru evenimentul organizat anul trecut.
Pjotr Elkunoviz - Terapie Aliniament DivinPjotr Elkunoviz este un vindecator spiritual care adesea fara o atingere directa, intr-un timp uneori izbitor de scurt - cateva zeci de secunde, poate aduce imbunatatiri majore la nivelul coloanei vertebrale si asupra intregului sistem scheletal. Pjotr Elkunoviz poate ridica vibratia spiritului si odata cu ea sa aduca modificari benefice vizibile la nivel fizic.

Detalii
Vizualizati documentarul video despre Pjotr Elkunoviz

 

Inscireri si rezervare loc
Pentru a va rezerva un loc pentru o sedinta de terapie sau/si pentru clasa de "Aliniere Divina" Nivel 1, va rog contactati staff C.I.P.R.R.: 0741 179 266 Laura Pavel

Contul euro
Deschis la B.C.R. al Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania, CUI: 15401051:
IBAN: RO56RNCB0034108712910002