Cursuri Reiki | Cursuri Reiki

Cursuri Reiki

Ce este Reki?

Reiki este un sistem de tratament si evolutie spirituala prin care practicantul este acordat intr-un mod mai profund la Energia Universala. Prin initiere, se optimizeaza conexiunea fiintei cu Energia Universala, Sursa Vietii ceea ce va duce la obtinerea de efecte benefice, vizibile in viata fiecaruia.

Tehnica Reiki - beneficii

Reiki este eficient chiar de la primul curs si vei redescoperi - cu surprindere uneori - abilitatea de a te ajuta pe tine insuti si pe cei dragi.

Tehnica Reiki te poate ajuta sa-ti schimbi viata in bine atunci cand ai constientizat ca ai nevoie de acest lucru si doresti sa faci ceva in acest sens.

Folosind tehnica Reiki vei actiona la toate nivelele fiintei: fizic, emotional, mental, spiritual. Vei avea o sanatate robusta si o capacitate de vindecare crescuta, o minte mai clara, un control asupra stresului si o viziune mai ampla asupra vietii si a tuturor aspectelor ei.

Schimbarile sunt semnele evolutiei; ele vor fi naturale si lectiile de viata pe care le vei avea vor fi trecute mai usor fiind ajutat de faptul ca esti conectat intr-un mod mai profund la Energia Reiki - Energia Universului.

Nu va fie teama de schimbari, ele oricum vor veni, fie ca sunteti Maestru Reiki fie ca "simplu cetatean"!

Sisteme Reiki

Alaturi de maestrul Bogdan Levitchi puteti invata:

  • Gendai Reiki ho
  • Komyo Reiki Kai
  • Usui Reiki Tibetan
  • Karuna Reiki
  • etc

Orasele in care se organizeaza cursuri Reiki

Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania sustine cursuri in tara si organizeaza evenimente internationale.

Imagini de la ultimul eveniment important organizat de centru le puteti accesa de aici: Curs Komyo Reiki Kai - Hyakuten Inamoto sensei

Oradea: Calin Petru Cotrau - Profesor Licentiat pentru nivelele 1&2 - Shoden si Okuden, 3&4 - Shinpiden & Gokuikaiden
Bucuresti, Ramnicu Valcea, Brasov, Constanta: Bogdan Levitchi - Profesor Licentiat pentru nivelele 1&2 - Shoden si Okuden, 3&4 - Shinpiden & Gokuikaiden
Brasov: Adriana Stefan - Profesor Licentiat pentru nivelele 1, 2&3 - Shoden, Okuden & Shinpiden

Cursuri Reiki in alte orase

Pentru organizarea cursurilor Reiki si in alte orase din tara, sustinute de catre un instructor format de Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania, sunati la 0722.773.553 sau folositi datele de Contact.