Tehnici Japoneze - Reiki Mawashi | Cursuri Reiki

Tehnici Japoneze - Reiki Mawashi

Reiki Mawashi este o meditatie de grup.

Procedura poate fi folosita ca modalitate de tratament Reiki.

In Vest, Reiki Mawashi este intalnit ca Cercul Reiki si implica un grup de practicanti Reiki stand in cerc.

Modalitatea de executie

Fiecare participant tine palma sa stanga indreptata in sus iar palma dreapta cu fata in jos. Ei isi suprapun mainile fiecare, mana stanga sub mana dreapta a persoanei aflata in stanga si mana dreapta deasupra mainii stangi a persoanei aflata in partea dreapta.In acest mod, fiecare practicant este conectat formand un lant neintrerupt sau un cerc.

Se intentioneaza conectarea la Dimensiunea Superioara la Sursa de energie Reiki si apoi se constientizeaza cu aceasta energie alb stralucitoare incepe sa intre prin chakra coroana a fiecarui practicant. Energia Reiki curge de-a lungul cercului in sens antiorar acest lucru ducand la amplificarea luminii in toti participantii.

Versiuni ale tehnicii Reiki mawashi

Tehnica se poate executa cu mainile aflate la o distanta de cativa cm sau cu mainile in contact.

Exista si modalitatea de a pozitiona mainile invers (stanga cu palma in jos si dreapta cu palma in sus) ceea ce va duca ca energia sa curga in sensul acelor de ceasornic. Se spune ca executarea tehnicii in sens antiorar duce la eliminarea energiilor negative iar utilizarea in sens orar, duce la acumularea energiei pozitive pana cand toti participantii ating nivelul cel mai inalt.