Rubens Farias Jr - Romania | Cursuri Reiki

Rubens Farias Jr - Romania

Dr. Rubens Farias Jr.
unul dintre cei mai faimosi vindecatori brazilieni

vine in Romania la invitatia
Centrul de Initiere si Perfectionare Reiki Romania

 

Calendarul evenimentelor

23-24 februarie - Zile de terapie cu Rubens Farias Jr. - vindecari miraculoase in maniera terapeutilor brazilieni

24 februarie ora 17:00 - Conferinta cu Rubens Farias Jr.

25-26 februarie - Curs Transbioenergie cu Rubens Farias Jr. - un curs care promite a fi spectaculos, cu demonstratii practice

Locatia

Hotel Caro Golf - Bucuresti

Inscriere si detalii

Pentru rezervare loc si alte detalii contactati Staff CIPRR: 0741 179 266 Laura Pavel

Calin Petru Cotrau ne vorbeste despre cine este Dr. Rubens Farias Jr.

Rubens Farias si Calin Petru CotrauInvitatul meu din luna februarie 2017 la Bucuresti - Hotel Caro Golf, este mediumul brazilian - Dr. Rubens Farias Jr. Multi dintre studentii carora le-am relatat la cursurile mele despre vindecarea mediumica realizata de anumiti vindecatori brazilieni, au dorit sa viziteze Brazilia dar majoritatea au renuntat datorita costurilor mari. Pentru acesti studenti dar si pentru cei care doresc sa traiasca o experienta de vindecare autentica, l-am invitat pe Dr. Rubens Farias Jr. in Romania! Nu ratati aceasta oportunitate!!! Fie ca aveti nevoie de vindecare, fie ca sunteti doar curios ori doriti sa va formati anumite abilitati extrasenzoriale, nu lasati ca Evenimentul sa va ocoleasca!

A tratat in 29 de tari, in spitale si clinici (acum in Portugalia si Germania). Executa atunci cand este necesar chirurgie fara anestezie medicamentoasa si fara ca pacientul sa simta vreo durere. Este unul dintre faimosii vindecatori brazilieni care de departe exceleaza in executarea terapiilor de vindecare energetica-mediumica.

Dr. Rubens Farias Jr. a dorit sa inteleaga stiintific acest mecanism de vindecare mediumica pe care-l practica. Era initial inginer dar intre timp a absolvit facultatea de Psihologie, obtinand apoi un titlu de Doctor in Neurostiinte la Stanfford University.

A fost supranumit "Dr. Fritz" pentru ca era ghidat de catre spiritul acestui medic, sa efectueze diverse operatii chirurgicale si terapii pentru persoanele suferinde. A tratat un numar de peste un milion de persoane. Pentru mine este realmente o onoare acceptarea invitatiei si colaborarea cu acest celebru "Dr. Fritz".

Veti putea sa va inscrieti la terapie individuala cu Dr. Rubens Farias Jr. pentru zilele de 23 si 24 Februarie. Rubens lucreaza automat, intra intr-o stare specifica, este perfect constient si executa o terapie energetica cu un rezultat adesea imediat, in cateva minute.

Daca doriti sa va formati anumite abilitati extrasenzoriale pentru a fi capabil sa va ajutati semenii puteti sa va rezervati un loc la cursul de Nivel 1 TRANSBIOENERGIE sustinut de Dr. Rubens Farias Jr. in 25-26 Februarie ora 10:00.

Nu ratati participarea de Vineri 24 Februarie ora 17:00 la Conferinta de exceptie cu demonstratii practice "Intre Spiritualitate - Dr Fritz si Neurostiinte" sustinuta de Rubens!

Detalii, rezervare loc terapie/curs/ conferinta Staff CIPRR: 0741 179 266 Laura Pavel

Astept sa ne cunoastem ori sa ne revedem la Hotel Caro Bucuresti pentru a participa la acest Eveniment EXCEPTIONAL!

Calin Petru Cotrau

Vindecatorul Rubens FariasDescrierea cursului de TRANSBIOENERGIE

Mai jos aveti o descriere sumara a cursului de TRANSBIOENERGIE care va fi sustinut de Dr. Rubens Farias Jr. in Bucuresti 25-26 Februarie 2017 Hotel Caro Golf.

Generalitati: Formarea unor abilitati extrasenzoriale in folosul tratarii energetice si spirituale. Unii studenti isi vor dezvolta abilitati sinonime cu ale lui Rubens Farias, altii, alt gen de abilitati extrasenzoriale. Cursurile se vor desfasura pe 4 module. Aceste cursuri (nivele) vor avea loc pe o perioada de aproximativ un an de zile. La primul modul 25-26 Februarie, studentii invata cum sa reduca pragul la durere, pana la a nu simti durere in anumite conditii determinate printr-o serie de exercitii practice si demonstratii. Ei invata fazele preliminare necesare pentru a determina "lipsa de a simti durerea" celor care bunaoara necesita o interventie chirurgicala in care nu va mai fi necesara o anestezie medicamentoasa.

Calin Petru Cotrau

Reportaje despre Dr. Rubens Farias Jr.

Reportaj efectuat in urma cu 20 de ani - click aici

Alt reportaj cu Dr. Rubens Farias Jr.: aici